Zsíros légtechnikai rendszerek tisztítása

„Cél, hogy a vendégek az ételek ízét élvezzék, és ne a konyhából kiáramló szagokat!”

 

A jogszabály alkotók is felismerték a légcsatornák tisztításának fontosságát, ezért 2014-ben megszületett a konyhai rendszerek kötelező tisztításának szabálya.

 

Az OTSZ honlapján megjelent54/2014 (XII.5.) BM rendelet előírja, az éttermi zsíros elszívó rendszereknél minimum fél évente a kötelező szakszerű tisztítást. Az elvégzett munkáról részletes dokumentációt kell készíteni.

 

A Légtechnika Mérnöki KFT ahogy az a nevében is szerepel egy mérnöki háttérrel megerősített gépészeti cég, aki nem csak a szakszerű takarításról gondoskodik, hanem megfelelő tanácsokkal látja el a megrendelőit, annak érdekében, hogy a konyhai elszívó rendszerük még hatékonyabban működjön. A Légtechnikai rendszerek utógondozása a fő profilunk, az adódó műszaki problémákat igyekszünk a legmagasabb színvonalon, költséghatékony megoldással kezelni. A jól képzett szakember csapatunk mellett, vállalat irányítási rendszerünk és magas összegre kötött felelősség biztosításunk ad teljes biztonságot megrendelőinknek.

 

légtechnikai rendszerek kivitelezése, légtechnikai rendszerek karbantartása

 

A Légtechnika Mérnöki Kft. elsődleges tevékenysége a légtechnikai rendszerek kivitelezése, a meglévő légtechnikai rendszerek karbantartására, poros és zsíros légtechnikai rendszerek tisztítása és fertőtlenítése.