Poros légtechnikai rendszerek tisztítása

„Az emberi élet a legnagyobb érték, ne kockáztasson!”

 

A jogszabály alkotók is felismerték a légcsatornák tisztításának fontosságát, ezért 2014-ben megszületett a 14 méternél magasabb házak légtechnikai rendszereinek kötelező tisztításának szabálya.

 

Az OTSZ honlapján megjelent54/2014 (XII.5.) BM rendelet előírja, a14 méternél magasabb használati terű épületeknél minimum 3 évente a kötelező szakszerű tisztítást. Az elvégzett munkáról részletes dokumentációt kell készíteni.

 

A hazai lakosság túlnyomó többsége társasházakban lakik. Sokaknak a lakás nem csak az otthont, de egyben a legnagyobb anyagi értéket  is jelenti. Nyilván senki nem szeretné, ha egy esetleges tűz kapcsán mindene odaveszne. Az elhanyagolt légcsatornákban felhalmozódó por és más egyéb szennyeződés könnyen lángra kaphat és akár több lakószintet érintve okozhat komoly tűzet. A tűz mellett a koszos légcsatornák táptalajt adhatnak baktériumoknak és ezzel folyamatosan veszélyeztethetik az Ön és családja egészségét.

 

A Légtechnika Mérnöki KFT ahogy az a nevében is szerepel egy mérnöki háttérrel megerősített gépészeti cég, aki nem csak a szakszerű takarításról gondoskodik, hanem megfelelő tanácsokkal látja el a megrendelőit, annak érdekében, hogy a társasházak elszívó rendszere még hatékonyabban működjön. A Légtechnikai rendszerek utógondozása a fő profilunk, az adódó műszaki problémákat igyekszünk a legmagasabb színvonalon, költséghatékony megoldással kezelni. A jól képzett szakember csapatunk mellett, vállalat irányítási rendszerünk és magas összegre kötött felelősség biztosításunk ad teljes biztonságot megrendelőinknek.

 

légtechnikai rendszerek kivitelezése, légtechnikai rendszerek karbantartása

 

A Légtechnika Mérnöki Kft. elsődleges tevékenysége a légtechnikai rendszerek kivitelezése, a meglévő légtechnikai rendszerek karbantartására, poros és zsíros légtechnikai rendszerek tisztítása és fertőtlenítése.